Skrevet av Administrator

Flyfoto er et svært godt hjelpemiddel i mange sammenhenger. Som dokumentasjon og visualiseringshjelpemiddel for eiendomsbesittere og forvaltere. Dersom vi ikke allerede har bilder av et ønsket område kan vi påta oss å ta bildene på oppdrag. Vi beregner en fast pris utfra anslått flytid og antall objekter som skal tas bilder av. Tilbudet inkluderer et minimumsantall bilder per foto-objekt. Erfaringsmessig er fotooppdragene fra Mapaid svært konkurransedyktige på pris. Bildene leveres digitalt på disk, FTP eller pr epost. 
 

Hvordan forespørre og bestille bilder?
Hvordan forespør og bestiller jeg et fotooppdrag? Vi trenger å vite plassering det som skal fotograferes, gjerne også eksakte koordinater for foto-objektet. Vi trenger også å vite om du har spesielle ønsker om hvordan objektet skal fotograferes, evt. tidspunkt for fotografering, osv. Utfra dette vil vi komme med et pristilbud og en antydning når vi kan ta bildene. 
For nærmere informasjon og pristilbud, ta kontakt: 
Ring oss på 95184926, eller send Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Share
Monday the 24th. Design by QualityJoomlaTemplates
Powered by Joomla

©